Programa Escolar - Repte Baix Penedès
de novembre 6, 2014 News No Comments

Comencen a Bullir les idees

El passat 6 d’Octubre es va posar en marxa el “Programa Escolar” adscrit al repte Baix Penedès. Durant aquest mes d’Octubre s’han posat en marxa diferents accions que han donat els següents fruits:

.- 20 Escoles adherides dels 10 municipis que pertanyen a EcoBP
.- 35 Grups de Classe de 6è de primària
.- 800 Nois i noies d’entre 11 i 12 anys

Les Escoles Adherides han sigut:

.- Joan Perucho
.- Mare de Deu del Priorat
.- La Muntanyeta
.- L’Estel
.- Santa Creu
.- Mossèn Cinto Verdaguer
.- Vilamar
.- Castell de Calafell
.- Teresa Godes i Domènech
.- Marta Mata
.- Pau Casals
.- Pla de Mar
.- Els Secallets
.- Àngel Guimerà
.- Àngels Garriga
.- Teresina Martorell
.- Garbí
.- Les Cometes
.- Berenguer Montoliu
.- La Parellada

Durant aquesta primera etapa, La Maria i la Marina, les dues monitores d’EcoBp, han visitat els 35 grups escolars donant a conèixer les activitats i conscienciant els alumnes de l’importància del reciclatge responsable per la nostra Comarca.

Fruit d’aquestes visites, els tutors i tutores realitzaran fins el pròxim 28 de Novembre un mínim de 4 sessions de treball amb els seus alumnes, primer identificant amb els seus alumnes els frens al reciclatge, després proposant idees per superar-los i finalment cada grup de classe ens farà arribar la seva idea.

A partir del 28 de novembre i fins al 13 de desembre es crearà un comitè expert que rebrà i avaluarà les 35 idees aportades pels grups de Classe de les 20 escoles adscrites al Programa Escolar del Repte Baix Penedès.

El dissabte 13 de desembre a la tarda es farà la “Festa de reconeixement de les idees” a la que hi estaran convidats les famílies, alumnes, mestres i equips directius participants del Programa Escolar pel Repte Baix Penedès.

Durant el segon trimestre del curs escolar 2014-2015 s’editarà un recull amb les 35 idees i es farà arribar a tots els nois i noies protagonistes.

Durant el tercer trimestre d’aquest mateix curs escolar, o quan es considero oportú, EcoBP implementarà alguna de les idees proposades pels grups de classe.

 

Written by Jaestic