IdeaEscollida
de febrer 6, 2015 News 1 Comment

EcoBP implementarà una idea d’alumnes de 6è per millorar el reciclatge a la comarca

 

Un programa de sensibilització per animar a les llars a crear els seus propis calaixos de reciclatge. Aquesta és la idea que EcoBP implementarà durant el 2015 en el marc del Programa Escolar del Repte Baix Penedès, el programa que han realitzat més de 700 alumnes d’una vintena d’escoles de la comarca.

Sota el nom de ‘La comoditat del calaix reciclador’ la idea dels alumnes de 6è de primària de l’escola Mossèn Jacint Verdaguer de Segur de Calafell va ser l’escollida durant la Festa de les Idees per un jurat que va valorar una a una les propostes. Aquesta proposta pretén lluitar contra un dels principals frens del reciclatge: la manca d’espai.

D’altra banda, l’Escola Àngels Garriga del Vendrell, ha obtingut un accèssit per la seva idea “Reciclar és vida – els missatgers”, que consisteix en donar feina a persones en situació d’atur per realitzar una campanya porta a porta en la qual aquests agents analitzarien els hàbits de reciclatge de les famílies i oferirien solucions per millorar les tasques de separació de residus.

IMATGES:

IdeaEscollida Accessit fotoFinal
Written by Técnico