titol_espai-13
El Vendrell_Pau Casals 6A 2
EPSON MFP image

B+E=R (BROSSA + ESPAI = RECICLATGE)

Impulsar un canvi en la legislació que obligui a que cada nou edifici construit tingui espais integrals preparats per facilitar el reciclatge.

EL VENDRELL – Pau Casals – 6è A

El Vendrell_Marta Mata 6B 2
EPSON MFP image

PENJAR CUBELLS DE RECICLATGE

Dissenyar bosses que es puguin penjar a la paret. Han de tenir dues nanses grans per portar-les als contenidors i dues de petites per pen- jar-les a la paret.

EL VENDRELL – Marta Mata – 6è B

Calafell_Mossen Jacint Verdaguer 6A 2
EPSON MFP image

LA COMODITAT DEL CALAIX RECICLADOR

Portar a terme una acció de sensibilització utilitzant cartells convidant les llars a fer-se el seu propis calaixos de reciclatge.

CALAFELL – Mossèn Jacint Verdaguer – 6è A

Santa oliva_La Parellada 6B 2
EPSON MFP image

El Xof i el Súper Xof

Dissenyar dues màquines que ajudin a reduir l’espai que ocupen els residus, estalviar bosses de plàstic i el reduir nombre de viatges als contenidors. La primera de les màquines serviria per aixafar els envasos (el Xof) i la segona per aixafar paper i cartró (el Super Xof).

SANTA OLIVA – La Parrellada – 6è B

El Vendrell_Angels Guimera 1 2
EPSON MFP image

La BOP-RAS Bossa Paper Velcro

Proposem enganxar una tira de velcro adhesiu a la porta de la cuina. A qualsevol bossa de roba de casa hi posem l’altra part del velcro i ho enganxem. Ho omplim amb el paper per llençar i quan estigui plena reciclem i, la bossa, la reutilitzem.

EL VENDRELL – Àngel Guimerà – 6è A

Bellvei_La Muntanyeta 6B 2
EPSON MFP image

Efecte multicolor!

Entregar a cada família un kit de contenidors per a totes les fraccions de residus i un imant informatiu. Aquest material es cobrarà a través d’impostos l’any 2015, i si el reciclatge augmentés s’ofereririen premis i descomptes en els impostos de l’any següent

BELLVEI – La Muntanyeta – 6è B