noticia01-09-17
de setembre 1, 2017 News No Comments

Nou programa d’educació ambiental per a les escoles

Des d’Ecobp s’ha dissenyat un conjunt d’activitats i un programa d’educació ambiental que ja s’ha començat a dur a terme a les escoles dels municipis que pertanyen a Ecobp.

Aquestes activitats es varen iniciar el curs escolar 2016/2017 i tindran continuïtat durant el present curs escolar 2017/2018.

L’objectiu de les activitats és la sensibilització dels més petits sobre la necessitat de prevenir, reutilitzar i separar en origen els nostres residus de manera lúdica i divertida, posant èmfasi en els conceptes de reutilització i prevenció i en les accions associades a aquests. D’aquesta manera, contribuïm en la consolidació de la idea de residu = recurs mitjançant la incorporació d’hàbits de reutilització, tant en activitats quotidianes com escolars, tot donant a conèixer el cicle dels recursos materials i energètics estalviats gràcies a aquestes accions.

Totes les activitats realitzades finalitzen amb un obsequi pels nens/nenes: un boc’n’roll per a prevenir l’ús d’embolcalls innecessaris en l’esmorzar.

Written by Técnico