El programa d’Agents Ressonants

Ara, EcoBP ha decidit portar el Repte Baix Penedès a les entitats culturals, mitjans de comunicació, empreses privades i particulars actius i implicats al Baix Penedès que, bé pel lloc de referència que ocupen dins el seu sector o pel seu potencial comunicatiu, esdevenen veritables canals de referència al territori.

L’objectiu final d’aquest programa és aconseguir informar als ciutadans sobre les problemàtiques més comunes relacionades amb el reciclatge per tal que prenguin consciència i adoptin hàbits més adients, convertint-se ells mateixos en un exemple per a la comunitat.

El paper que juguen els agents ressonants en aquest procés és cabdal, ja durant l’any faran arribar als seus socis/lectors/oients/seguidors diversos reportatges a través dels seus propis canals de comunicació (ja sigui un butlletí per a una associació de veïns fins, una circular, un blog, un diari, una televisió, etc).

A través d’aquesta xarxa transversal és la forma més adient que tenim per sumar en el desafiament col·lectiu. Una xarxa que també facilitarà la la detecció de problemàtiques i ajudarà a proposar solucions per millorar el reciclatge a la comarca.

Com a agent de rellevància dins el territori i agent ressonant, la teva col·laboració en aquest programa serà inestimable. Per això agraïm el teu interès i posem a la teva disposició aquest primer dossier, en el qual trobaràs informació detallada sobre les podes i la importància que té la seva correcta gestió al Baix Penedès.

Els Agents Ressonants són:

3devuit amb el programa d'agents Ressonants logo pastorets color-01 Baix Penedès Diari amb el programa d'agents Ressonants
El Bolg del Carbasses amb el programa d'agents Ressonants AV Sant Ramon RTV El Vendrell amb el programa d'agents Ressonants
Written by Jaestic