titol_festeidees-15

 

 

 

 

 

Per mostrar les 32 idees treballades, reconèixer la feina feta pels alumnes i donar a conèixer la idea escollida, el dissabte 22 de febrer de 2016 al Mercat Vell de Calafell va tenir lloc la Festa de les Idees, que va aplegar més d’un miler de persones i a banda dels alumnes, professors, directors d’escola i pares i mares, també va assistir-hi el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, així com els responsables institucionals dels municipis i del Consell Comarcal.

Durant l’acte un jurat expert va seleccionar la idea que EcoBP implementarà durant el 2016: «La caixa recicladora», de la classe de 5è A de l’Escola La Ginesta de Calafell, i «Els contenidors amb rodes», de la classe de 5è B de l’escola Pau Casals del Vendrell. Propostes que intenten fer més còmode i fàcil el transport del reciclatge, a més d’estalviar espai a casa, un dels frens més importants a l’hora de fer la separació de la brossa a les llars de la comarca. Veieu el projecte.

A la festa d’aquest dissabte també hi van haver activitats i tallers per gaudir en família, jocs d’habilitats i d’esport, exposicions, i inflables.