titol_festeidees-15

Per mostrar les 35 idees treballades, reconèixer la feina feta pels alumnes i donar a conèixer la idea escollida, el dissabte 24 de gener del 2015 al Pavelló Àngel Guimerà del Vendrell va tenir lloc la Festa de les Idees, que va aplegar més de 800 persones i a banda dels alumnes, professors, directors d’escola i pares i mares, també va assistir-hi el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, així com els responsables institucionals dels municipis i del Consell Comarcal.

Durant l’acte un jurat expert va seleccionar la idea que EcoBP implementarà durant el 2015: ‘La comoditat del calaix reciclador’, una acció de sensibilització presentada per l’escola Mossèn Jacint Verdaguer de Segur de Calafell per animar a les llars a crear els seus propis calaixos de reciclatge, tot lluitant contra un dels principals frens del reciclatge a la comarca: la manca d’espai. Veieu el projecte.

L’Escola Àngels Garriga del Vendrell, va obtenir un accèssit per la seva idea “Reciclar és vida – els missatgers”, que consisteix en donar feina a persones en situació d’atur per realitzar una campanya porta a porta en la qual aquests agents analitzarien els hàbits de reciclatge de les famílies i oferirien solucions per millorar les tasques de separació de residus.

A la festa d’aquest dissabte també hi van haver activitats i tallers per gaudir en família, jocs d’habilitats i d’esport, exposicions, inflables i fins i tot una petita obra de teatre.