recollida_poda

Recollida de fracció vegetal

El servei de recollida s’encarrega de retirar les restes procedents de parcs, jardins i zones arbrades així com restes de gespa, bardisses o equivalents i branques amb una longitud inferior a dos metres. Per aquestes petites quantitats generades per particulars s’ha posat a disposició dels ciutadans un servei de recollida de poda porta a porta mitjançant unes bosses específiques per aquest tipus de residu. Aquest servei es descriu més acuradament a continuació:

Recollida de poda porta a porta

L’Ajuntament del Vendrell ha posat al servei dels ciutadans un nou sistema de recollida de poda porta a porta amb la intenció de fer més eficient el servei i evitar abocaments incontrolats. Aquest model posa a disposició de les persones residents en habitatges unifamiliars i individuals que així ho precisin, bosses destinades a la recollida porta a porta d’aquests residus.

Horaris de recollida de poda

horaris 3

Què hem de fer?

  • Les bosses es poden recollir al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament del Vendrell i de Coma-ruga.
  • Un cop omplertes,  hem de posar-nos en contacte amb l’ajuntament per notificar la seva recollida, trucant al 977 16 64 00 o al 977 16 64 53 o bé mitjançant els correus serveisambientals@elvendrell.net o elvendrell.serveisambientals@gmail.com.
  • Haurem de dipositar les bosses davant de casa nostra la nit anterior de la recollida.

Què no hem de fer?

  • No hem de deixar les restes de poda en qualsevol altre dispositiu que no siguin les bosses.
  • No hem de deixar les bosses sense haver trucat abans per notificar-ho.
  • Està prohibit abandonar aquests residus a la via pública, en espais públics o a les lleres de torrents o rieres.