image1

Ecobp està col·laborant amb l’Ajuntament del Vendrell en un nou projecte de remodelació de tot el servei de recollida de residus, que implicarà una transformació d’aquest servei a diferents nivells. Hi haurà canvis en les metodologies de la recollida selectiva de residus, millores en l’atenció i acompanyament a la ciutadania, modificacions en les infraestructures dels serveis, l’organització del personal, etc.

El municipi del Vendrell està format per diversos sectors diferenciats: un nucli antic, urbanitzacions, polígons, zona de costa,…que tenen les seves pròpies necessitats a nivell de recollida de residus. Per aquesta raó aquesta renovació del servei s’ha estructurat per fases, considerant les necessitats de cada un dels sectors i aportant solucions concretes per cada un d’ells i la seva població.

Aquestes fases s’aniran implantant al llarg dels propers anys. Actualment ja s’han dut a terme i estan en funcionament les següents fases:

  • Fase 1. Implantació d’un servei porta a porta de recollida de residus als nuclis del Nou Vendrell, Sant Vicenç de Calders i Torreblanca.
  • Fase 2.2. Renovació de la recollida porta a porta comercial de la costa del Vendrell.