Recollida comercial “porta a porta” – El Vendrell

Servei de recollida selectiva per als establiments de la zona costanera del Vendrell considerats com a grans productors de residus, que comprèn el Francàs, Brisamar, Coma-ruga, Sant Salvador, Els Masos, La Creu i la zona del Sanatori.

El servei consisteix en un model de recollida de les 5 fraccions: FORM, paper i cartró, vidre, envasos i resta. Els productors realitzen la segregació en origen de les diferents fraccions dels seus comerços, els dipositen en petits contenidors diferenciats, i els deixen en una ubicació predeterminada en un horari establert, per a que el servei de recollida se’ls emporti.

Actualment es realitzen rutes nocturnes per a la recollida de FORM, la fracció resta i els envasos; i rutes de tarda per la recollida de paper i cartró i de vidre. També s’afegeix una ruta de recollida per la tarda de FORM durant la temporada alta com a reforç.

Els establiments adherits al servei disposen de la informació necessària per al bon funcionament del servei, gràcies a una campanya realitzada anteriorment a la implantació del servei.

triptic Vendrell

pap-vendrell2 pap-vendrell3